Δευ - Παρ: 6:30 - 21:00
Σάββατο: 7:30-1:30
(+30) 210 2715350-51

Αιμοληψία σε παιδιά

ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ

Στην ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ έχουμε εξελίξει την υπηρεσία Αιμοληψιών κατ’ Οίκον σε μία ταχύτατη και αξιόπιστη εξεταστική διαδικασία.

Επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να στηρίξουν την επιλογή τους να μείνουν στα σπίτια τους, προσπαθούμε να τους εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, παρέχοντας κατ’οικον αιμοληψιες.

Το κέντρο μας παρέχει τη δυνατότητα για κατ’ οίκον αιμοληψίες και κατ’ οίκον ψηφιακές ακτινογραφίες, στοχεύοντας στην άμεση εκτίμηση της κατάστασης της υγείας και στην έγκαιρη και καθόλα αξιόπιστη διάγνωση, ακόμα και σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν την μεταφορά του ενδιαφερόμενου σε χώρο παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η αιμοληψία πραγματοποιείται -κατόπιν ραντεβού που κλείνει ο ενδιαφερόμενος ή κάποιος οικείος του- από έμπειρο τεχνολόγο υγείας του κέντρου μας και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις παρακάτω ομάδες ανθρώπων:

  • ηλικιωμένοι
  • παιδιά
  • συνάνθρωποι μας με μόνιμα ή πρόσκαιρα κινητικά προβλήματα και
  • άνθρωποι με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο
  • έγκυες
Image

Διαδικασία αιμοληψίας

Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας θα χρειαστεί απλά να μας καλέσετε στο (+30) 210 2715350-51 για να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για την κατ’ οίκον αιμοληψία. Οι εξωτερικές αιμοληψίες μπορούν να γίνουν και στο γραφείο που εργάζεστε ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε. Τηλεφωνικά θα ενημερωθείτε και αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν την εξέταση. Συνήθως σε μία με δύο μέρες πραγματοποιείται η αιμοληψία. Έμπειρος αιμολήπτης έρχεται και διενεργεί την αιμοληψία για οποιαδήποτε μικροβιολογική εξέταση χρειάζεστε.

Αιμοληψίες κατ Οίκον στην ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ

Το διαγνωστικό μας κέντρο συνεργάζεται με τον ΕΟΠΠΥ. Πραγματοποιεί αιμοληψίες και εξετάσεις με τη χρήση παραπεμπτικού σημειώματος από τον γιατρό σας.

Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικών αιμοληψιών ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Οι υλικοτεχνικές υποδομές, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και οι αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας του διαγνωστικού μας κέντρου, σας εξασφαλίζουν:

  •     Ταχύτατη εξυπηρέτηση
  •     Αξιόπιστα αποτελέσματα
  •     Έγκυρες διαγνώσεις
  •     Ψηφιακή διαχείριση του ιστορικού σας
  •     Συμβουλευτική υποστήριξη

Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε! Για ραντεβού, πληροφορίες, οδηγίες. Eπικοινωνήστε μαζί μας!

ionio_logo4.png
Νοιαζόμαστε για την υγεία σας!

Λεωφ. Ηρακλείου 202, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ: 210 2715350
210 2715351
Email: ionio@ionioiatriki.gr

Προσβασιμότητα με ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας και Λεωφορεία Α8,602,500 (Στάση Τροχονόμου)

Search