Δευ - Παρ: 6:30 - 21:00
Σάββατο: 7:30-1:30
(+30) 210 2715350-51

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Τα υπερηχογραφήματα αποτελούν εδώ και 50 χρόνια περίπου, μια ευρέως διαδεδομένη και πολύ αποτελεσματική, απεικονιστική μέθοδο διερεύνησης και καταγραφής του ανθρωπίνου σώματος και των οργάνων του.

Το υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται ευρέως για την αποτύπωση τενόντων, μυών και εσωτερικών οργάνων, μέσω της καταγραφής του μεγέθους, της δομής, αλλά και παθολογικών αλλοιώσεων.

Τα υπερηχογραφήματα στην ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ, πραγματοποιούνται από ιατρικό προσωπικό, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με τον νέο και σύγχρονο έγχρωμο υπερηχοτομογράφο, τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, της εταιρείας TOSHIBA.

Το συγκεκριμένο σύστημα υπερήχων, είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να μας παρέχει άριστη ευκρίνεια εικόνας αλλά και να ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη αξιοπιστία στις σύγχρονες απαιτήσεις της γενικής ακτινολογίας- παθολογίας, καλύπτοντας με επιτυχία το ευρύ φάσμα και την ποικιλομορφία των κλινικών αναγκών του εξεταζόμενου.

Διενεργούνται :

  • Υπερηχογράφημα Άνω και Κάτω Κοιλίας.
  • Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς, Τραχήλου.
  • Υπερηχογράφημα Μαστών.

Έγχρωμα Dopller Triplex

Επίσης γίνεται η έγχρωμη καταγραφή της ροής του αίματος και του βαθμού στένωσης ή διάτασης των αγγείων στις φλέβες και τις αρτηρίες (Doppler – Triplex). Τα έγχρωμα Doppler είναι μία τεχνική υπερηχογραφημάτων, με την οποία μπορούμε μέσω των έγχρωμων εικόνων να εντοπίσουμε και να διερευνήσουμε την ύπαρξη ή μη, τυχόν αγγείωσης σε κάποιο μόρφωμα και να ελέγξουμε την ταχύτητα ροής και το φάσμα στα αγγεία του. Συλλέγονται πληροφορίες που βοηθούν στο χαρακτηρισμό ενός ευρήματος ως πιθανό κακοήθες ή καλοήθες.

Τα διαγνωστικά υπερηχογραφήματα Doppler Triplex δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία και γίνονται με τον S2000. Διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

  • Υπερηχογράφημα Doppler Triplex Οσχέου
  • Υπερηχογράφημα Doppler Triplex Καρωτίδων και Σπονδυλικών Αρτηριών
  • Υπερηχογράφημα Doppler Triplex Νεφρικών αρτηριών
  • Υπερηχογράφημα Doppler Triplex Κοιλιακής αορτής
  • Υπερηχογράφημα Doppler Triplex Αρτηριών κάτω άκρων

 

Image

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε! Για ραντεβού, πληροφορίες, οδηγίες. Eπικοινωνήστε μαζί μας!

ionio_logo4.png
Νοιαζόμαστε για την υγεία σας!

Λεωφ. Ηρακλείου 202, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ: 210 2715350
210 2715351
Email: ionio@ionioiatriki.gr

Προσβασιμότητα με ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας και Λεωφορεία Α8,602,500 (Στάση Τροχονόμου)

Search