Δευ - Παρ: 6:30 - 21:00
Σάββατο: 7:30-1:30
(+30) 210 2715350-51

Μικροβιολογικές εξετάσεις

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι μικροβιολογικές εξετάσεις αποτελούν εργαστηριακό εργαλείο του Ιατρικού κλάδου και της Βιολογίας, και επικεντρώνονται:
  1. στη συλλογή για μελέτη των μικροοργανισμών που υπάρχουν στο αίμα
  2. στις διαφορετικές ιδιότητες που τους διέπουν
  3. καθώς και στις κλινικές εφαρμογές τους
Στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του διαγνωστικού κέντρου ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ, πραγματοποιούνται όλες οι βασικές μικροβιολογικές εξετάσεις (εξετάσεις αίματος, γενική αίματος) για την ανίχνευση αυτών των μικροοργανισμών. Διαθέτουμε ιατρικό εξοπλισμό με σύγχρονους αιματολογικούς αναλυτές πολλαπλών δυνατοτήτων.

Στο πρόσφατα ανακαινισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ θα συναντήσετε άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, έμπειρους αιματολήπτες και σύγχρονο εξοπλισμό, παράγοντες που είναι σε θέση να σας εγγυηθούν ευχάριστο περιβάλλον, εξετάσεις χωρίς ταλαιπωρία και έγκυρα αποτελέσματα. Με ειδικό εξοπλισμός φροντίζουμε για την ανώδυνη αιμοληψία και την αντιμετώπιση ακόμη και δύσκολων περιπτώσεων όπου οι φλέβες μπορεί να είναι ευπαθείς ή δυσεύρετες , ελαχιστοποιώντας την όποια ενόχληση.
Image
Παιδικές αιμοληψίες
Στο προσωπικό μας υπάρχουν συνεργάτες εξειδικευμένοι στις παιδικές  αιμοληψίες. Χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά αιμοληψίας για μείωση της ενόχλησης.
Την παιδική αιμοληψία αναλαμβάνει  προσωπικό με εμπειρία σε παιδιατρικό νοσοκομείο και γνώση διαχείρησης των μικρών μας ασθενών. Τόσο ψυχολογικά όσο και στην καλύτερη απόδοση και πιο ευχάριστη αντιμετώπιση της αιμοληψίας.
Ο έμπειρος συνεργάτης μας χρησιμοποιεί ειδικές παιδιατρικές βελόνες σε όλες τις αιμοληψίες οι οποίες έχουν τα εξής πλεονεκτήματα :

    -μικρό μέγεθος μήκους και πλάτους για ελάχιστο τραύμα
    -άριστης ποιότητας κοπής με lazer βελόνες ελάχιστης αίσθησης
    -σύριγγες μικρού όγκου για ελάχιστη – γρήγορη λήψη
    -αποφυγή σημαδιού της αιμοληψίας
και με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τον τραυματισμό ή και την καταστροφή των φλεβών, που δημιουργούν οι κοινές βελόνες  – μεγάλου μεγέθους – τραχείας κοπής.


Διενεργούμε μικροβιολογικές εξετάσεις υψηλών προδιαγραφών και παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε στο Ιατρικό Διαγνωστικό μας κέντρο στην Νέα Ιωνία ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για το κόστος.

Το μικροβιολογικό τμήμα του διαγνωστικού μας εξυπηρετεί όλη την Αθήνα. Είναι πολύ κοντά στις περιοχές Ηράκλειο, Είρηνη, Περισσός, Νέα Ζωή, Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Φιλοθέη.

Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε! Για ραντεβού, πληροφορίες, οδηγίες. Eπικοινωνήστε μαζί μας!

ionio_logo4.png
Νοιαζόμαστε για την υγεία σας!

Λεωφ. Ηρακλείου 202, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ: 210 2715350
210 2715351
Email: ionio@ionioiatriki.gr

Προσβασιμότητα με ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας και Λεωφορεία Α8,602,500 (Στάση Τροχονόμου)

Search